Hallå!
Vi skulle grilla under helgen, och uptäckte att vi inte hade nån potatis. Det är så förknippat här hemma att äta potatis när man äter grillat. Men vad gör man - jo man testar lite annat.
Fick för mej att prova en slags Tabouleh, hade egentligen inte koll på vad som skulle vara i, men jag testade mej fram.....
Till två personer;
2 dl couscous
2 dl vatten
smaksatt olja, salt, flytande margarin
Hacka följande i riktigt små bitar
en bit gurka, ca 5 cm,
3 cocktailtomater,
1/4 rödlök,
3 champinjoner,
Blanda med hackad mynta samt lite färsk koriander
Det blev en underbar fräsch vårsallad, riktigt gott med mynta i sallanden!
Läste lite om just Tabouleh och såg att det ska vara stora mängder med persilja, eftersom jag gillar persilja mycket och kommer att få mängder av det under sommaren i mitt grönsaksland, så kommer jag nog att göra denna sallad ofta under sommaren.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar