måndag 8 juni 2009

Pastasallader

Här kommer då recept på två pastasallader till stor buffé, räckte till ca 20 personer

1.5 kg pasta kokades.
Delade upp den i två delar

Pasta med pesto och sparris, 20 pers
750 g torr pasta som kokas
600 g frusen sparris som jag stekte i grillpanna, lät kallna
150 g sockerärt
½ burk pesto
1 ask rucola
Basilika

Blanda den kokta pastan med peston. Blanda sen i sparris i bitar, rucola samt sockerärt i bitar. Garnera med färs basilika.


Greksallad med pasta, 20 pers.
750 g torr pasta som kokas
2 askar sallad
250 g cocktailtomater
½ burk soltorkade tomater
oliver efter tycke och smak
Hackad rödlök
400 g fetaost
1 gurka

Blanda ihop allt, garnera överst med cocktailtomater och fetaost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar