tisdag 10 mars 2009

Middag, pasta med bacon och grönsaker

Ännu en pasta.... Detta recept uppkom när jag stod med huvudet nere i frysen och funderade varför jag frusit in så mycket mat men aldrig använde något....

Pasta med Bacon och grönsakssås

2 pers

½ dl röd paprika
½ förpackning bacon
från frysen hämtade jag följande;
1 dl förvällda gröna blad, t ex spenat, mangold, komatsuna eller liknande
1 dl förvällda trattkantareller
1 dl squash
1 dl passerade tomater

Klipp bacon i små bitar. Stek länge så att mycket fett dras ut. Häll i restenav grönsakerna och stek i fettet. Krydda med salt och peppar, mera kryddor behövs inte, baconsmaken framhävs då bra.
Häll på tomaterna, så att det binder ihop och blir som en ratatouille i konsistensen.
Servera med nykokt pasta och gärna lite parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar